Vanaf deze week betaalde applicaties in Android Market?
Wouter Nijsen

Android tasThe Wall Street Journal publiceerde recent een artikel over Microsoft Smartphones, met in de laatste alinea een opmerkelijk bericht over de Android Market. De schrijver stelt dat ontwikkelaars binnenkort geld mogen gaan vragen voor hun applicaties. Tot nu toe waren alle applicaties altijd gratis beschikbaar: een verplichting vanuit Google.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Gezien de recente RC33-update, die extra functionaliteit aan de Android Market toevoegt en de betastatus van programma’s verwijdert, zou dit wel eens meer kunnen betekenen dan het zoveelste gerucht. Of het dit voor alle landen tegelijk wordt ingevoerd is nog niet duidelijk: het kan ook zijn dat er gekozen wordt voor een gefaseerde uitrol, waarbij de Amerikaanse Android Market bijvoorbeeld als eerste aan de beurt is.

Bron: WSJ.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.