Vanavond live voetbal kijken op Android bij Sport1

sport1 androidSport1 heeft de afgelopen tijd voetbalwedstrijden uitgezonden via de mobiele website. Na maanden testen gaat de (betaalde) dienst vanaf vanavond officieel van start met een topwedstrijd: Barcelona – Inter Milan om 20:30 uur. Op je Android-toestel is de voetbalwedstrijd via streaming video live te bekijken, door in je mobiele browser naar m.live.sport1.nl te gaan. Je betaalt voor het live-pakket €1,99 waarbij je ook toegang hebt tot de (bijna-live) videoclips van doelpunten uit de UEFA Champions League en Premier League.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De dienst is afgeleid van de live streaming-dienst die Sport1 al ruim een jaar aanbiedt via sport1.nl/live. Om het gebruikers makkelijk te maken gebruiken ze dezelfde accountgegevens en betalingsstructuur voor internet en mobiel.

Wat heb je nodig om live voetbal te kunnen kijken?

  1. Een smartphone die videostreaming aankan. Bij voorkeur met een groot scherm, een Android-toestel.
  2. Wi-Fi of een data-abonnement met voldoende netwerkdekking.
  3. Een account bij Sport1 met voldoende saldo (op te waarderen met je creditcard of iDeal).

Via Mobile LIVE van Sport1 kun je de komende week onder andere kijken naar Bayern – Maccabi (woensdag), Everton – Liverpool (zondag) en Barcelona – Real Madrid (zondag).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.