Vandaag live vanuit Londen: de HTC-persconferentie

htc lancasterHTC organiseert vandaag een persconferentie in Londen en Planet Android is erbij. Wat er precies aangekondigd zal worden is nog een geheim, maar alle tekenen wijzen op de lancering van de HTC Hero. Dit toestel is vandaag goedgekeurd door een certificatie-instituut, het Global Certification Forum (GCF). De HTC Hero wordt het derde Android-toestel dat HTC op de markt heeft gebracht. Voorlopig is het nog even speculeren, maar zodra er meer informatie is lees je dat hier.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een andere kanshebber is de HTC Lancaster, op de foto hiernaast. Het lijkt erop dat dit toestel voornamelijk in de VS verkocht gaat worden. De HTC Hero ziet er totaal anders uit en verscheen op promotiemateriaal al eens in meerdere kleuren:

htc hero

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.