De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Veel foto’s van Giorgio Armani-toestel

Redactie
18 januari 2011, 19:40
1 min leestijd
armani2

De eerste Android-telefoon van Giorgio Armani – de Galaxy S i9010 – is vanaf nu verkrijgbaar op verschillende plekken in Europa. Zo schijnen er slechts 800 exemplaren in honderd Britse winkels beschikbaar te zijn. Waarschijnlijk worden er nog minder toestellen verkocht in Nederland. Wees er dus snel bij! De website Pocket-lint heeft een Galaxy S i9010 weten te bemachtigen. Het toestel ziet er erg mooi uit, maar wie is er bereid om 650 euro neer te leggen voor deze telefoon?

De Galaxy S i9010 is voorzien van een vijf megapixelcamera, multimediaspeler, 16GB geheugen en pushmail. Armani heeft al eerder in samenwerking met Samsung toestellen uitgebracht. Deze keer heeft Armani de hoeveelheid logo`s tot een minimum beperkt. Qua functionaliteit en design heeft het toestel eigenlijk niet zoveel nieuws te brengen, behalve dan de extra multimedia die je erbij krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Telefoon bestellen? Ga naar de website van Belcompany en bestel de Galaxy S i9010, die als twee druppels water op de Samsung Captivate lijkt.

Bron: Pocket-lint

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu