Veel gratis Android-applicaties in Nederlandse webshop

Redactie
31 augustus 2010, 12:35
1 min leestijd
Veel gratis Android-applicaties in Nederlandse webshop
pdassi android

De bekende Nederlandse softwareshop Pdassi biedt vanaf nu ook Android-applicaties aan. Op deze website kun je veel gratis Android-applicaties downloaden voor je telefoon of tabletcomputer. Dit kan op twee manieren: via de Android Market of door een APK’tje op je Android-apparaat te zetten. Veel Chinese tablets hebben geen Android Market en dus is het lastig om via officiële wegen applicaties te downloaden of te kopen. Via Pdassi Android kan het wel!

Op de frisse website zoek je gemakkelijk naar bepaalde applicaties. Midden op de site staan twee rijtjes met nieuwe updates en nieuwe software. Bekijk je Android-applicaties liever per categorie? Klik dan links op ‘Categorieën’ en ga vervolgens naar een bepaalde categorie, zoals Spellen of Reizen.

Lees verder na de advertentie.

Bij ‘Top Downloads’ zie je welke applicaties het populairst zijn. Je kunt gemakkelijk een APK’tje downloaden om een betaalde applicatie te testen. Ben je bereid om over te gaan tot een aankoop? Gooi de app dan in het winkelmandje en reken gemakkelijk af.

Wat wij zo fijn vinden aan Pdassi voor Android zijn de duidelijke Nederlandse beschrijvingen en dat je precies kunt zien wat de systeemeisen zijn.

Pdassi voor Android is een ideale manier voor ontwikkelaars om hun applicatie te verspreiden. Ontwikkelaars kunnen zich via de website aanmelden om hun applicatie aan te bieden aan Android-gebruikers.

pdassi

Tipgever: Adrian

Categorie: Firmware
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's