Vega Tablet met Android 2.0 en Tegra-chip gepland voor 2010

vega tabletEr is al veel gepraat over Android Tablets, maar loop een willekeurige computerwinkel binnen om er eentje te kopen en je zult vergeefs weer naar huis gaan. Innovative Converged Devices (ICD) kondigt er nu ook eentje aan: de Vega Tablet, voorzien van Android 2.0. Deze zal in uitvoeringen van 7, 11 en 15 inch beschikbaar komen via mobiele operators. Er zit een Tegra-processor in en de uitvoering met 15,6 inch (resistive) scherm krijgt een resolutie van 1366 x 768 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De batterij gaat vier uur mee en je kunt de hoeveelheid van 512MB NAND Flash-geheugen uitbreiden met microSD-kaartjes. De Vega Tablet komt in de eerste helft van 2010 in de winkel. Er zit Wi-Fi, Bluetooth 2.1 en optioneel ook 3G in. Het geheel weegt iets meer dan een kilo.

vega tablet icd

Meer info: Innovative Converged Devices

Hieronder de specs:

vega tablet android specs

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.