De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Verandert de Nexus S-update de kleuren van je scherm?

Redactie
28 februari 2011, 15:05
2 min leestijd

Afgelopen week bracht Google een nieuwe update uit voor de Nexus S. De Android 2.3.3-update bevat een opmerkelijke wijziging: de kleuren op het scherm van Nexus S zien er anders uit. “We hebben de temperatuur van de kleuren aangepast, zodat donkere kleuren er beter uitzien als de helderheidsinstellingen worden veranderd”, laat Ry Guy van Google weten. “Sommige gebruikers klaagden dat donkergrijze accenten bij bepaalde instellingen een rode tint hebben. Android 2.3.3 zet de problemen met verkeerde kleuren recht.”

Engadget onderzocht de situatie en fotografeerde een Nexus S voor de update en een Nexus S na de update. De kleurveranderingen zijn heel licht zichtbaar en zo op het eerste oog kan ik concluderen dat Android 2.3.3 er beter uitziet. Wat denk jij? Hieronder vind je de kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Heb je een Google Nexus S? Dan kun je handmatig upgraden naar Android 2.3.3. Hier vind je de twee update-bestanden. Het is afhankelijk van de huidige versie van Android op je telefoon of je het eerste of het tweede bestand moet downloaden. Draait je Nexus S op Android 2.3.1? Installeer dan het eerste bestand. Draait je Nexus S op Android 2.3.2? Dan is het tweede bestand aan de beurt.

Hieronder lees je hoe je jouw Nexus S kunt updaten.

1. Download de update.
2. Hernoem het bestand ‘update.zip’.
3. Plaats update.zip op je microSD-kaart.
4. Wanneer je Nexus S uit staat, houd de volume-omhoog-knop ingedrukt en druk op de aan-knop.
5. Als het goed is verschijnt er een wit scherm in beeld. Kies de optie ‘Bootloader’.
6. Kies vervolgens ‘Recovery’.
7. Wanneer je telefoon opstart, zie je een plaatje van een Android-robot en een uitroepteken in een driehoek. Zorg ervoor dat je nu tegelijkertijd op de aan-knop en volume-omhoog-knop drukt. Het kan een paar pogingen kosten voor het lukt.
8. Kies de optie ‘Apply sdcard:update.zip’ en Gingerbread wordt geïnstalleerd.

Bron: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu