De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung werkt aan verbeterde Galaxy S3 Mini’

Redactie
20 december 2013, 15:31
1 min leestijd
‘Samsung werkt aan verbeterde Galaxy S3 Mini’
verbeterde Galaxy S3 Mini

Samsung werkt aan een verbeterde Galaxy S3 Mini. Dat blijkt uit informatie van GFXBench, een website waar allerlei nieuwe toestellen worden gebenchmarked. Het toestel krijgt de codenaam Goldenve en modelnummer GT-I8200N. De verwachting is dat het om een kleine upgrade van de Galaxy S3 Mini gaat, de kleine versie van de Galaxy S3.

De grote verandering die op dit moment valt waar te nemen is de snellere processor. De processor van de verbeterde Galaxy S3 Mini heeft een kloksnelheid van 1,2Ghz, de huidige smartphone heeft een 1GHz dualcore-processor.

Verder is er nog weinig duidelijk over de nieuwe smartphone. Zo heeft het toestel een resolutie van 800 bij 480 pixels en draait het op Android 4.2.2 (Jelly Bean). De huidige Galaxy S3 Mini draait vooralsnog op Android 4.1.2 (Jelly Bean).

Lees verder na de advertentie.

Een releasedatum of prijs is nog onbekend. Daarbij is het ook nog niet zeker dat de smartphone de verbeterde Galaxy S3 Mini wordt, of een nieuw model voor een andere markt – bijvoorbeeld Zuid-Amerika.

Over de Galaxy S3 Mini

samsung-galaxy-s3-mini-_1

De Samsung I8190 Galaxy S3 mini heeft zoals verwacht een 4-inch scherm, iets kleiner dan het 4,8-inch scherm van de originele Galaxy S3. Wat wel gelijk is gebleven is het design, dat door de natuur is geïnspireerd. Als je de Galaxy S3 Mini koopt is hij voorzien van Android 4.1 Jelly Bean met TouchWiz-aanpassingen zoals S Voice en Smart Stay. De naam `mini` doet vermoeden dat je op het gebied van specs een stap terug moet doen, maar dat valt gelukkig erg mee.

Lees meer over huidige Galaxy S3 Mini op onze toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S3 Mini
Samsung Galaxy S3 Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu