De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Verbeterde Huawei Ascend P6S duikt op in foto’s

Gijs Ettes
19 november 2013, 12:20
1 min leestijd
Verbeterde Huawei Ascend P6S duikt op in foto’s
Ascend P6S

Momenteel werkt fabrikant Huawei aan een verbeterde versie van de Ascend P6, genaamd de Ascend P6S. Deze wijkt qua design niet af van zijn voorganger en kent voornamelijk verbeteringen met betrekking tot de interne hardware.

Zo beschikt de Ascend P6S over een snellere 1,6GHz-quadcore-processor (de Ascend P6 wordt aangedreven door een 1,5GHz-quadcore-processor), 2GB aan werkgeheugen, dubbel zoveel opslagruimte (16GB) en een grotere accu. Het vernieuwde Huawei toestel moet zo`n 50 tot 80 procent sneller zijn dan zijn voorganger, mede dankzij de implementatie van de snellere K3V2+-chip. Voor de rest is het toestel ongewijzigd.

Lees verder na de advertentie.

Ascend P6S is net zo dun als zijn voorganger

De Ascend P6S is verder voorzien van hetzelfde 4,7 inch-scherm (720p), een 8-megapixel-camera en is net zo dun en licht als zijn voorganger. Die viel vooral op door zijn lage gewicht (120 gram) en compacte afmetingen van 132,6 bij 65,5 bij 6,48 millimeter.

Onze ervaringen met de Ascend P6 lees je in de Ascend P6 review. Daar kun je tevens de specificaties van het toestel bekijken, alsmede aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

Wil je meer over het toestel lezen of de Ascend P6 kopen, klik dan snel verder!

Lees meer over Huawei

Via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu