Vergelijking tussen Samsung Galaxy S en Galaxy S II

Redactie
10 maart 2011, 17:04
1 min leestijd

De Samsung Galaxy S II ligt nog lang niet in de winkel, maar toch duikt het toestel hier en daar op in YouTube-filmpjes. Nu blijkt dat de website Mobile-review.com ook al een exemplaar heeft ontvangen. De website vergelijkt het toestel met de oude Galaxy S. Wat opvalt is dat de Galaxy S II applicaties en internetpagina’s veel sneller laadt dan de Galaxy S. Waarschijnlijk komt dit door de krachtige multikernprocessor aan boord van de tweede uitvoering van de Galaxy S. De verschillen tussen de twee schermen zijn nauwelijks te zien, maar wellicht komt dit door de afstelling van de schermen.

De Samsung Galaxy S 2 heeft een 4,3 inch Super AMOLED Plus-scherm en een gloednieuwe ARM-multikernprocessor. Wat vooral opvallend is, dat is de dikte van het toestel. Met een dikte van 8,45 mm kun je beter over `dunte` spreken, want de Galaxy S 2 is één van de dunste smartphones aller tijden. Er komen twee versies van de Galaxy S 2: eentje met en één zonder NFC (Near Field Communication). Het toestel ligt over enkele maanden in de winkel.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder vind je de eerste twee delen van de review. Mobile-review.com belooft binnenkort met meer vergelijkende video’s te komen. Houd het YouTube-kanaal van Mobile-review.com dus in de gaten!

Via: Android Community

Categorie: Fabrikanten
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's