Vergulde Galaxy S4 te koop vanaf 2000 euro

samsung_s4_1_1Vanaf 2000 euro kun je de bezitter worden van een vergulde Samsung Galaxy S4. Dat is natuurlijk een hoge prijs voor Samsungs meest recente vlaggenschip, maar dan heb je wel iets wat meer bekijks trekt dan de reguliere in plastic gehulde versie van de Galaxy S4.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De mensen van Goldgenie zitten achter de vergulde Galaxy S4’s. Je kunt op hun website kiezen uit normaal goud, platinum en rose gold, al zijn die laatste twee opties weer wat duurder. Je glimmende smartphone krijg je voor die 2000 euro bovendien in een Luxury Cherry Oak-doosje opgestuurd, waardoor hij binnenshuis ook een mooi plekje kan krijgen.

De speciale Galaxy S4-toestellen zijn vanaf 23 mei te bestellen en je krijgt daarvoor de versie met 16GB aan interne opslagcapaciteit. Goldgenies vergult overigens niet alleen Samsung-toestellen. Zo is het ook mogelijk om een BlackBerry Q10, verschillende iPhones, spelcomputers en andere zaken te laten aanpassen, mocht je een collectie met vergulde hardware aan willen leggen.

Via: CNet