Verizon Droid: meerdere toestellen, waaronder de HTC Droid Eris

Redactie
25 oktober 2009, 15:49
1 min leestijd
Verizon Droid: meerdere toestellen, waaronder de HTC Droid Eris

Bij de Verizon Droid denkt iedereen dat het om Verizon’s versie van de Motorola Droid gaat. Maar het zou wel eens om een complete productlijn kunnen gaan, waarbij als eerste de Motorola Droid op de markt verschijnt, gevolgd door HTC’s Droid Eris, die we eerder zagen opduiken onder de naam HTC Desire.

Iedereen kent zo langzamerhand wel de slogan “Droid Does”, de slogan waarmee de Amerikaanse operator Verizon duidelijk maakt waarom de Droid meer te bieden heeft dan de iPhone. Er is inmiddels zelfs een Android-applicatie Droid Does verkrijgbaar in de Android Market, waarmee je je vrienden duidelijk kunt maken waarom ze voor het verkeerde besturingssysteem hebben gekozen. Volgens een recent verschenen krantenadvertentie is de lancering van “Droid Does” op 6 november en dat roept vragen op, want de Motorola Droid stond toch gepland voor 28 oktober?

De krantadvertentie heeft mogelijk te maken met de Droid Eris, een toestel dat eerder te zien was onder de naam HTC Desire. Het zou echter ook kunnen gaan om Verizon’s versie van de HTC Hero. “Droid Does” is een slogan die we in ieder geval nog veel vaker zullen tegenkomen. Het is een slimme zet van de operator, die met Verizon Droid een eigen productlijn in de markt zet en daarmee aangeeft dat ze Android serieus nemen. Nu blijkt dat Verizon onder de naam Droid meerdere toestellen gaat uitbrengen, wordt ook duidelijk waarom het reclamefilmpje dat Verizon een week geleden uitbracht geen beelden van een specifiek toestel bevatte.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC Desire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's