Verizon: Motorola Droid Pro krijgt 1,3 GHz-processor
Redactie

De Motorola Droid Pro krijgt een 1,3GHz-processor. Dit maakt de Amerikaanse mobiele telecomaanbieder Verizon bekend in haar meerjarenplan. De Droid Pro krijgt een 4″ scherm en kan dankzij roaming overal ter wereld gebruikt worden. De verwachte lanceerdatum is november 2010. Daarnaast werkt Motorola aan een toestel dat lijkt op de oude Motorola Q (een soort Blackberry-achtige telefoon). Deze telefoon draait op Android 2.2, krijgt een volledig touchscreen en kan – net als de Droid Pro – wereldwijd gebruikt worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Daarnaast beweert Verizon dat zowel Samsung als HTC werkt aan een nieuwe Android-toestellen, die nog dit jaar beschikbaar worden. Natuurlijk is dit geen verrassing, want HTC en Samsung brengen aan de lopende band nieuwe producten uit, zoals de onlangs uitgelekte HTC Desire HD (Ace).

Samsung werkt aan een 7″ tablet met een camera. Ook Motorola werkt aan een tablet, maar dan met een scherm van tien inch. De tablet van Motorola krijgt een vrij zware chip van 1GHz of 1,3GHz en draait op Android 3.0. Wanneer het apparaat wordt uitgebracht? Dat hangt af van Google. Pas als Gingerbread (3.0) het levenslicht ziet, brengt Motorola de tablet uit. Het is best mogelijk dat de tablet pas in 2011 in de winkel ligt.

Verizon Wireless zegt in haar eigen meerjarenplan dat het eigen LTE-netwerk in 2012 75% van de Verenigde Staten dekt. Dit nieuwe ‘high performance’ data-overdachtsysteem is de laatste stap in de richting van 4G en biedt in theorie downloadsnelheden tot 100 Mbps.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.