De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Laatste kans om te stemmen: wat is de beste Android-smartphone van 2018?

Thomas Haenen
18 december 2018, 14:01
2 min leestijd
Laatste kans om te stemmen: wat is de beste Android-smartphone van 2018?

In het afgelopen jaar zijn er bijna tweehonderd Android-smartphones in Nederland verschenen. Help ons de beste te vinden, en maak kans op een Google Home Mini!

Verkiezing beste smartphone 2018

Nog minder dan een maand te gaan en 2018 zit er weer op, wat betekent dat het voor ons tijd is om terug te blikken. In 2018 verschenen immers meer indrukwekkende Android-smartphones dan ooit. Nieuwe merken als Xiaomi en Oppo hopen de Nederlandse markt te veroveren, terwijl oude bekenden als Samsung, Huawei en OnePlus enkele uitstekende toestellen afleverden in het afgelopen jaar.

Binnenkort zetten we onze favoriete smartphones van 2018 op een rijtje, maar voor het zover is zijn we ook benieuwd naar jullie winnaars. Via onderstaand formulier kun je daarom stemmen op de beste Android-smartphone van 2018. Alle stemmen worden vervolgens verzameld, en eind december maken we jullie keuzes bekend. Let op: je hebt nog maar tot en met vrijdag 21 december om te stemmen.

→ Als je onderstaand formulier niet ziet, open dan deze pagina

De keuze is volledig aan jou. Was je onder de indruk van de rauwe kracht van de OnePlus 6T, of heb je meer met de slimme, driedubbele camera van de Huawei P20 Pro? Of ga je voor budgetgemak met de Xiaomi Mi A2? Laat van je horen en stem!

verkiezing beste smartphone 2018

Onder alle deelnemers verloten we bovendien één gratis Google Home Mini. Meedoen is simpel. We hebben veel van de populairste Android-telefoons van het afgelopen jaar vast op een rijtje gezet voor je. Staat jouw toestel er onverhoopt niet bij, dan kun je het onderaan de lijst zelf toevoegen. Zet er eventueel een korte uitleg bij, en laat al onze lezers weten waarom je juist die smartphone zoveel waardeert.

Voorwaarden: zo maak je kans

Er zijn slechts een paar voorwaarden. Je stem moet uiterlijk op vrijdag 21 december binnen zijn. Ook mag je natuurlijk alleen stemmen op smartphones uit 2018. Zelfs als je nog steeds tevreden bent met je Samsung Galaxy S7, dan blijft het toestel te oud om kans te maken.

Je bent niet verplicht om je e-mailadres achter te laten, tenzij je kans wil maken op de Google Home Mini. Via dat e-mailadres nemen we eind deze maand namelijk contact op met de winnaar. De winnaar van de prijsvraag maken we ook bekend in het artikel dat we eind dit jaar publiceren over jullie keuzes. Houd de Android Planet-app dus in de gaten!

Deel jouw favoriete smartphone ook in de reacties! Wie weet weet jij andere lezers te overtuigen en wint jouw favoriet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu