Verkoop Xperia PLAY-games valt tegen
Redactie

xperia playVolgens CVG zijn er nog maar weinig games verkocht voor de Sony Ericsson Xperia PLAY. De onderzoekers hebben gekeken naar vijf titels van de PLAY die nog niet 1.000 keer zijn gedownload: Cool Boarders 2, Destruction derby, Jumping Flash, MediEvil en Syphon Filter.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In het geval van Jumping Flash kwam de teller zelfs niet verder dan 100 downloads. Alleen Destruction Derby kwam tussen de 500 en 1.000 downloads uit en de andere genoemde titels komen niet verder dan 500 downloads. Toch is er niet echt reden tot ongerustheid bij Sony Ericsson.

“Er zijn geen zorgen, het is een revolutionair apparaat, het schudt de markt wakker en ze zijn er erg tevreden mee”, aldus Dominic Heil-Dwyer, hoofd market development bij Sony Ericsson. Heil-Dwyer is ook tevreden hoe het PlayStation Certified-programma loopt. De Xperia PLAY kwam begin april op de markt en combineert klassieke gameknoppen met een smartphone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.