Verkoopaantallen Acer Liquid boven verwachting

Wouter Nijsen
11 februari 2010, 12:45
1 min leestijd
Verkoopaantallen Acer Liquid boven verwachting

De Liquid is het eerste Android-toestel van Acer en hoewel het toestel in Nederland nog niet erg bekend lijkt te zijn is Acer zeer tevreden over de wereldwijde verkoopcijfers. Volgens directeur Gianfranco Lanci verloopt de verkoop boven verwachting en is er zelfs een tijdelijk tekort aan toestellen ontstaan. Acer hoopt met de Liquid de strijd aan te kunnen gaan met de HTC, Samsung en Motorola, fabrikanten die alledrie al meerdere succesvolle Android toestellen op de markt hebben gebracht.

Acer hoopt aan het eind van dit kwartaal 250.000 Liquids te hebben verkocht en dat is aanzienlijk meer dan aantal van 150.000 waar in eerste instantie vanuit gegaan werd. Naast Android-smartphones verkoopt Acer ook Windows Mobile-toestellen. Beide besturingssystemen samen moeten dit jaar voor tussen de twee en drie miljoen verkochte Acer smartphones gaan zorgen.

Lees verder na de advertentie.

De Acer Liquid wordt gemaakt door Compal Communications, het volgende toestel van Acer zal echter door Foxconn gemaakt gaan worden. Verdere details van dit nieuwe Android toestel zijn helaas nog niet bekend.

Via: Businessweek

Categorie: Fabrikanten
Thema: Android
Merk: Acer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's