Beelden van vermeende HTC One Max verschijnen wederom online

HTC One Max foto'sBeelden van een prototype van de HTC One Max zijn wederom online verschenen, dit keer op de Chinese site Sina Weibo. Bekende lekker evleaks heeft daarnaast het One Max-logo onthuld.

De HTC One Max moet de phablet-editie van de HTC One worden, al is het toestel nog steeds niet officieel aangekondigd. Op de donderdag gelekte HTC One Max foto’s is het toestel te zien naast twee reguliere HTC One’s. Helaas zijn de foto’s allesbehalve net zo groot als de One Max zelf.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC One Max foto’s

Het wordt verwacht dat het vlak onder de camera een vingerafdrukscanner huisvest. Dit is echter nog niet bevestigd door HTC. Eind augustus doken er ook al foto’s op van een mogelijke vingafdrukscanner op HTC’s nog niet aangekondigde phablet. Op een andere foto was zelfs een vingerafdruk-icoontje te zien in het snelle instellingen-menu van HTC’s Android-skin.

Een vingerafdrukscanner zou kunnen worden gebruikt voor de identificatie van degenen die het toestel in zijn hand heeft. De sensor kan daarnaast als identificatie dienen bij het aanschaffen van content in Google Play, of bij het openen van een specifieke app.

Volgens eerdere geruchten huisvest de HTC One Max een scherm van 5,9 inch met een resolutie van 1080 —1920 pixels. Verder zou het toestel een Snapdragon 800 bevatten, die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt, een batterij van van 3200 mAh en het interne werkgeheugen zou 2GB bedragen, de interne opslagcapaciteit 16GB. Het is nog niet bekend wanneer en voor hoeveel de HTC One Max verschijnt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.