Vermeende HTC One Mini duikt op in vergelijkingsfoto’s

HTC One MiniDe Estlandse site Forte heeft meer dan tien foto’s gepubliceerd, waarin de HTC One Mini qua omvang zou worden vergeleken met vlaggenschip HTC One.

De op Forte verschenen foto’s laten een zwarte HTC One Mini zien die naast een witte HTC One ligt. Hierbij valt vooral op dat het design van de HTC One Mini weinig is veranderd ten opzichte van de HTC One zelf.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De HTC Mini zou een 4,3 inch-scherm krijgen met een resolutie van 1280×720 pixels. Dit is uiteraard allesbehalve klein, maar wel kleiner dan het scherm van de HTC One. Het toestel bevat volgens de geruchten ook een dualcore-processor, 2GB aan intern geheugen, 16GB aan opslagcapaciteit, twee stereospeakers aan de voorkant en dezelfde UltraPixel-camera die de HTC One heeft.

Het is nog niet bekend wanneer en voor hoeveel de HTC Mini verschijnt. Het bedrijf zou ook aan nog meerdere andere smartphones werken.

HTC One Mini

Via: The Verge