Vernieuwde ING Sprinter app nu ook beschikbaar voor Android [Advertorial]
Redactie

[Adv.] Vanaf nu is de vernieuwde Sprinters app, behalve voor de iPhone, ook beschikbaar voor Android smartphones. Met de Sprinter app kunnen beleggers overal real time de financiële markt én hun Sprinters volgen. Het is voor beleggers belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt en van hun Sprinters. De Sprinter app biedt beleggers de mogelijkheid om waar en wanneer men wil Sprinters en favoriete onderliggende waarden, zoals de AEX, goud en EUR/USD, realtime te volgen. Ook zijn er intraday-grafieken van Sprinters en Sprinters XL beschikbaar en hebben beleggers een up-to-date overzicht van beëindigde Sprinters.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De ING vindt het belangrijk dat beleggers weten hoe een Sprinter werkt, voordat men in het product belegt. Daarom zijn het afgelopen jaar met regelmaat handige tools gelanceerd die de Sprinter-belegger daarbij helpen. Zo kan men in drie stappen leren beleggen in Sprinters. De eerste stap is het bekijken van online video`s met uitleg over de werking van Sprinters. In stap twee kan de belegger zijn kennis testen met het Sprinter Diploma. Ten slotte kan hij ervaring opdoen met de Sprinter Competitie, waarin realtime koersen zijn verwerkt.

Download nu de ING Sprinter app voor Android of voor iPhone.

Wil je eerst meer informatie? Kijk op www.ingsprinters.nl.

  • Spotlights: