De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android Planet lanceert sterk verbeterde prijsvergelijker

Gijs Ettes
14 augustus 2015, 12:29
2 min leestijd
Android Planet lanceert sterk verbeterde prijsvergelijker

Op basis van de ervaringen van de afgelopen twee jaar, presenteren we vandaag een sterk verbeterde prijsvergelijker op Android Planet. Hiermee krijg je een nog gerichter beeld van de beste toestel- en abonnement-aanbiedingen in Nederland.

Betere prijsvergelijking dankzij Elastic

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het verbeteren van de prijsvergelijking op Android Planet. Je  kon er al op basis van jouw wensen en budget  de beste toestellen en abonnementen vinden, en vanaf nu is  de vergelijker nog functioneler. Ook is hij sneller geworden dankzij  Elastic, een vliegensvlugge  zoekmachine die rijke resultaten geeft, waaronder gerelateerde nieuwtjes, reviews, toestellen en aanbiedingen (zie hieronder).

prijsvergelijker op android planet

Gerichter zoeken met meer filteropties

Door meer webshops in onze prijsvergelijking op te nemen, is het aanbod prijzen, abonnementen en losse toestellen vergroot. Daarnaast zijn er meer filteropties toegevoegd, zoals de mogelijkheid om gericht op een uitvoering, kleur en aantal GB opslag te zoeken. Zoek je bijvoorbeeld op een LG G4 met abonnement  dan kun je met de filteropties aan de linkerkant zeer gericht het aanbod doorzoeken. Hetzelfde geldt als je een LG G4 los wilt kopen: met een aantal klikken vind je snel de beste deal.

prijsvergelijker op android planet 2

Extra info: levertijd, shopwaardering en abonnementspecificaties

Verder onderscheidt de prijsvergelijker van Android Planet zich door de overzichtelijkheid: zo kun je  de levertijd per aanbieding of webshop bekijken, de waardering van webshops controleren (op basis van relevante  reviews op Trustpilot) en direct  zien hoe het zit met zaken als de internetsnelheid, maandelijkse aanpasbaarheid van een abonnement, aansluitkosten en buitenbundelkosten. Op die manier worden nare verrassingen na het afsluiten van een abonnement voorkomen. Ook handig: een 4G-dekkingskaart die toont hoe het bereik is in jouw regio.

android planet prijsvergelijker

Meer verbeteringen op komst

Maar ook de komende tijd zitten  we niet stil. Zo wordt de prijsvergelijking uitgebreid met tablets, smartwatches en andere populaire productcategorieën. Daarnaast wordt het op overzichtspagina’s mogelijk om toestellen onderling te vergelijken. Tot het zover is kun je onze smartphone top 30 checken voor de beste budget-, midrange- en high-end-telefoons van dit moment.

Feedback? Graag!

Omdat het systeem is ontwikkeling is, horen we graag jullie ervaringen en eventuele feedback. Dat kan middels een berichtje op  Twitter of Facebook, of door  een comment onder dit bericht te plaatsen. Alvast bedankt!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu