‘Dit is de verpakking van de Google Pixel 4’

Colin Baak
14 oktober 2019, 10:37
2 min leestijd
‘Dit is de verpakking van de Google Pixel 4’

Nog maar een nachtje slapen en dan is het zover. Het Made by Google-evenement wordt het podium voor de presentatie van de Google Pixel 4. Nu zijn er foto’s verschenen van de verpakking van dit toestel.

Lees verder na de advertentie.

‘Google Pixel 4-verpakking gelekt’

Inmiddels is er erg veel informatie verschenen over de Google Pixel 4. Zo komt het toestel in een verfrissende oranje kleur op de markt. Daarnaast kunnen we in Nederland gebruik gaan maken van Motion Sense. Ook verwachten we andere producten te gaan zien, zoals de Google Nest Mini en Nest Wifi.

Nu zijn er foto’s verschenen van de verpakking van een zwarte Google Pixel 4. Op de voorkant van de doos is een foto te zien van de achterkant van het toestel. Daarboven zien we het logo van de zoekgigant, evenals de naam van het toestel. Wat uiteraard opvalt is het camera-eiland in de linkerbovenhoek.

De achterkant van de doos bestaat uit een grote foto van het toestel op een houten desk. Weer zien we de achterkant. Een leuk detail is de witte aan/uit-knop aan de rechterkant van het toestel. Ook de bekende hashtag #teampixel is weer te vinden op het doosje.

Tot slot worden op de doos enkele specificaties genoemd, waaronder de diagonaal van het display, de naam van de kleur en hoeveelheid opslaggeheugen. Eerder verschenen alle vermeende specificaties al online.

Al onze verwachtingen voor het event checken? Lees dan Made-by-Google 2019-verwachtingen!

Wat zit er in de doos

Ook is er op het doosje te vinden wat de exacte inhoud is. Naast het toestel levert Google een 18 Watt-snellader mee, evenals een usb-c-kabel. Ook een Quick Switch Adapter is aanwezig. Via deze adapter kun je snel data synchroniseren tussen je nieuwe Pixel-smartphone en oude toestel.

Wat ook opvalt is de afwezigheid van een hoofdtelefoon of een 3,5mm-adapter om je bedrade headset te kunnen gebruiken. Wat de reden hiervan precies is, is onbekend. Het zou kunnen dat de fabrikant zo wat geld wil besparen. In sommige landen is het echter verplicht om een hoofdtelefoon mee te leveren, in Nederland is dat helaas niet het geval.

Op de hoogte blijven van al het nieuws van het Made-by-Google-event? Schrijf je dan in voor de Android Planet-nieuwsbrief, of download de gratis app!

Lees meer over Google

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu