Verschijnt er binnenkort nog een Sony Ericsson Xperia Mini Android-telefoon?
Wouter Nijsen

Xperia Arc Mini_AndroidBinnenkort liggen de nieuwe Sony Ericsson Xperia Mini en Xperia Mini Pro in de winkels. Het lijkt er echter op dat dit niet de enige “mini” Androids van Sony Ericsson blijven. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van een nieuwe nog onbekende Android-telefoon van Sony Ericsson die nog het meeste lijkt op een Xperia Arc Mini maar dan een stuk kleiner. Niet alleen het uiterlijk lijkt op dat de Xperia Arc ook de gebruikte hardware is grotendeels gelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De nieuwe Xperia Mini, met de code naam ST18i Urushi, heeft een 3,2-inch 854×480 touchscreen, 1GHz Snapdragon processor en een Adreno Scorpion 205 GPU. De Arch-mini, zoals we het toestel voor het gemak even zullen noemen, draait op Android 2.3.3 met de bekende Sony Ericsson interface en heeft verder een 8Mp camera met LED-flits. Volgens geruchten zou het toestel in september op de markt komen.

Xperia Arc Mini_Android_1Xperia Arc Mini_Android_2
Xperia Arc Mini_Android_3Xperia Arc Mini_Android_4

Via: agemobile

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.