Verslag Android Dev Camp, 8 januari 2009

android dev campGisteren was een belangrijk moment voor alle Nederlanders die Android een warm hart toedragen: T-Mobile hield een persbijeenkomst waar de T-Mobile G1 werd gedemonstreerd en in Amsterdam vond bovendien het eerste Android Developer Camp plaats. Zelf konden we er niet bij zijn, omdat we van San Francisco (Macworld) op doorreis waren naar Las Vegas (CES). Maar gelukkig was ontwikkelaar Pieter Born zo aardig om namens onze andere website, iPhoneclub.nl, verslag te doen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wat Pieter opviel, was dat veel ontwikkelaars die een maand eerder op Mobile Dev Camp waren geweest (waar vooral iPhone-ontwikkelaars kwamen opdagen), nu ook interesse toonden voor Android. Dat belooft veel goed en veel interessante applicaties. Zelf is Pieter ook met een applicatie bezig: Pinnen, een applicatie waarmee je pinautomaten in de omgeving kunt zoeken, is binnenkort verkrijgbaar via Android Market.

Lees hier het verslag: iPhoneclub: Android Dev Camp

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.