Verzin een nieuw logo voor Notion Ink en win een Adam

Redactie
16 oktober 2010, 15:18
1 min leestijd
Verzin een nieuw logo voor Notion Ink en win een Adam
Notion Ink Adam

Notion Ink staat op het punt om de wereld te veroveren met prachtige tablets. Om dit te bewerkstelligen is een perfect logo van groot belang. Notion Ink roept daarom alle ontwerpers – amateurs en professionals – op om een logo voor het bedrijf te ontwerpen. Jouw ontwerp is straks overal ter wereld te zien en daarnaast krijg je de allereerste Adam, de nieuwste tabletcomputer van het bedrijf. Of dat nog niet genoeg is geeft Notion Ink de winnaar een geldbedrag van 1.000 dollar.

“Ik heb honderden logo’s bekeken, maar werd er van niet eentje enthousiast”, zegt Rohan Shravan op het weblog van Notion Ink. “Een logo van een bedrijf ­s het bedrijf. Als een nieuw logo een oud logo vervangt, dan bewaart deze de aard van de geschiedenis van het bedrijf en het logo.”

Lees verder na de advertentie.

Het is niet makkelijk om deze ‘prijsvraag’ te winnen. Shravan: “Je moet de ziel van het bedrijf zien te vangen én het management van Notion Ink enthousiast maken.”

Meedoen? Stuur jouw creatie naar relations@notionink.com. Je hebt een klein weekje de tijd, namelijk tot 22 oktober. Daarna worden de tien beste creaties getoond op de website van NotionInk. Bezoekers kunnen dan stemmen op hun favoriete creatie. Op 25 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wil je een logo ontwerpen? Kijk eerst even naar de exemplaren op het blog van NotionInk. Deze logo’s zijn het allemaal net niet geworden. Succes!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's