Laatste kans: zo krijg je Viaplay nu nog 10 dagen gratis

Tim Ligterink
30 mei 2023, 13:03
2 min leestijd
Laatste kans: zo krijg je Viaplay nu nog 10 dagen gratis

Viaplay biedt nieuwe abonnees de kans om 10 dagen proef te draaien op de streamingdienst. Zo heb je toegang tot de gehele catalogus en kom jij erachter of het je geld waard is. De actie duurt echter niet lang meer, dus lees snel verder.

Lees verder na de advertentie.

10 dagen lang proefperiode voor Viaplay

Viaplay – de streamingdienst die momenteel beschikt over de Nederlandse uitzendrechten van Formule 1, Premier League en veel films en series – biedt voor het eerst een proefperiode aan. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement heb je tien dagen de tijd om te dienst te leren kennen.

Vind je het gedurende de proefperiode toch niets, dan kun je op elk moment de abonnement stopzetten. Doe je dat niet, dan betaal je daarna een maandelijks 15,99 euro. Dit abonnement is echter ook maandelijks opzegbaar.

Wil je direct een jaarabonnement afsluiten, dan betaal je 13,99 euro per maand, maar helaas biedt Viaplay geen proefperiode in combinatie met dit type abonnement.

ViaPlay review-update telefoon

Aanmelden kan tot 31 mei 2023

Hoe kom je in aanmerking voor de proefperiode van Viaplay? Daarvoor meld je je aan via de actiepagina. Het aanmelden kan tot 31 mei 2023. Meld je je daarna aan voor een Viaplay-abonnement, dan krijg je geen 10 dagen proeftijd. Let erop dat je wel een nieuwe Viaplay-klant moet zijn en dus geen abonnement kunt verlengen met proeftijd.

Meer over Viaplay

Viaplay werd in 2022 geïntroduceerd in Nederland en wist de Nederlandse uitzendrechten van de Formule 1 te bemachtigen. Daarnaast biedt de van origine Scandinavische dienst ook verschillende voetbalcompetities, andere sporten en een hoop films en series.

Bij Android Planet gebruiken we de dienst al vanaf het (rommelige) begin. We publiceerden daarom een initiële review en keken ook terug op de dienst na negen maanden gebruik.

Weten welke serie of film echt het streamen waard is op welk platform? Bekijk dan ons wekelijkse stream-overzicht. Hieronder vind je de laatste edities.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu