Vibe Z van Lenovo geïntroduceerd: dualsim phablet met 1080p-scherm – update
Redactie

Vibe ZLenovo heeft vandaag de Vibe Z geïntroduceerd, een high-end phablet met een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Daarnaast is er een Snapdragon 800 en een Adreno 330 GPU aanwezig en draait het toestel op 2GB aan werkgeheugen. Een andere interessante eigenschap is de Sony Exmor RS-camera van de Vibe Z, een zeer nauwkeurige 13 megapixel-camera die volgens Lenovo enorm goed in donkere omgevingen presteert.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Vibe Z ondersteunt daarnaast dualsim en 4g-netwerken, ook de netwerken en frequenties in Europa. Lenovo levert daarnaast een custom rom mee, maar wil niet zeggen op welke Android-versie deze is gebaseerd.

Vibe Z naar Europa?

Het blijft vooralsnog onbekend of de Vize Z naar Europa komt. Aangezien het toestel wel Europese 4g-netwerken ondersteunt, zou het mogelijk zijn dat de Lenovo-phablet ook naar Europa komt.

De Vibe Z, die 7,9 millimeter dik is, is binnenkort als pre-order in China verkrijgbaar. Details over de internationale release worden spoedig bekendgemaakt.

Update: Lenovo Nederland meldt tegen AndroidPlanet dat het toestel voorlopig niet naar Nederland komt. Dat sluit echter niet uit dat de Vibe Z ook niet naar andere Europese landen komt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.