De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Vibe Z van Lenovo geïntroduceerd: dualsim phablet met 1080p-scherm – update

Redactie
12 november 2013, 16:15
1 min leestijd
Vibe Z van Lenovo geïntroduceerd: dualsim phablet met 1080p-scherm – update
Vibe Z

Lenovo heeft vandaag de Vibe Z geïntroduceerd, een high-end phablet met een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Daarnaast is er een Snapdragon 800 en een Adreno 330 GPU aanwezig en draait het toestel op 2GB aan werkgeheugen. Een andere interessante eigenschap is de Sony Exmor RS-camera van de Vibe Z, een zeer nauwkeurige 13 megapixel-camera die volgens Lenovo enorm goed in donkere omgevingen presteert.

De Vibe Z ondersteunt daarnaast dualsim en 4g-netwerken, ook de netwerken en frequenties in Europa. Lenovo levert daarnaast een custom rom mee, maar wil niet zeggen op welke Android-versie deze is gebaseerd.

Lees verder na de advertentie.

Vibe Z naar Europa?

Het blijft vooralsnog onbekend of de Vize Z naar Europa komt. Aangezien het toestel wel Europese 4g-netwerken ondersteunt, zou het mogelijk zijn dat de Lenovo-phablet ook naar Europa komt.

De Vibe Z, die 7,9 millimeter dik is, is binnenkort als pre-order in China verkrijgbaar. Details over de internationale release worden spoedig bekendgemaakt.

Update: Lenovo Nederland meldt tegen AndroidPlanet dat het toestel voorlopig niet naar Nederland komt. Dat sluit echter niet uit dat de Vibe Z ook niet naar andere Europese landen komt.

Categorie: Fabrikanten
Merk: Lenovo

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's