Video: bekijk Android 4.4.2 op de Galaxy S4 en Note 3
Gijs Ettes

Android 4.4.2 op de Galaxy S4 en Note 3Gisteren verschenen de eerste (test-)versies van de Galaxy S4 Android 4.4.2 en Galaxy Note 3 Android 4.4.2 updates. De uitrol van de nieuwe Android-versie is voor beide toestellen gestart, maar mogelijk duurt het nog wel even voordat we deze in Nederland en België kunnen downloaden en installeren. Op dit moment moeten we het helaas nog doen met een video waarin alle vernieuwingen die de Android-update met zich meebrengt, zijn te zien.

Onder deze vernieuwingen valt onder andere het vergrendelscherm, dat van een snelkoppeling naar de camera-app is voorzien. Verder is de statusbalk op alle schermen doorzichtig en zijn de pictogrammen na de update voorzien van een witte kleur. Daarnaast is het eenvoudig om tussen standaard-apps zoals de berichten-app of Google Hangouts te wisselen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lees meer over de Galaxy S4

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Lees meer over de Galaxy Note 3

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.