De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video en foto van de Nexus Prime uitgelekt

Redactie
7 oktober 2011, 12:02
1 min leestijd
Video en foto van de Nexus Prime uitgelekt
Video en foto van de Nexus Prime uitgelekt

De Roemeense website Mobilissimo heeft een foto en een video van de Nexus Prime online gezet. Hierin is de Google Nexus Prime in volle glorie te bewonderen en wordt een kleine tour van Ice Cream Sandwich gegeven. Mobilissimo bevestigt tevens dat de uitgelekte specificaties waar Boy Genius Report gisteren mee kwam kloppen. GSMArena sprak eerder van een 8 megapixel camera, een 2.050 mAh batterij en een 1.5 GHz dual-core processor maar dat blijkt dus niet te kloppen.

De voorkant lijkt wel te kloppen met de eerder uitgelekte foto van GSMArena, hoewel het linkerpijltje er iets anders uitziet. De iconen-indeling is ook licht gewijzigd en heeft nu meer weg van Honeycomb. Zo is er een homeknop, een knop terug en een knop om snel tussen applicaties te wisselen. Deze zijn allemaal virtueel. Het ontbreekt aan fysieke menuknoppen. De achterkant van de telefoon zou vergelijkbaar zijn met die van de Samsung Galaxy S II.

Lees verder na de advertentie.

Op 11 oktober zal de volgende Google-telefoon worden aangekondigd op CTIA. Dan zal precies duidelijk worden hoe de Nexus Prime met Android 4.0 Ice Cream Sandwich eruit gaat zien. Het mag wel duidelijk zijn dat de volgende Nexus een flinke verbetering zal zijn ten opzichte van de huidige Google Nexus S en een geduchte concurrent zal worden van de Apple iPhone 4S.

Gelekte Google Nexus Prime foto

Bron: Mobilissimo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu