Video en foto van de Nexus Prime uitgelekt

Video en foto van de Nexus Prime uitgelektDe Roemeense website Mobilissimo heeft een foto en een video van de Nexus Prime online gezet. Hierin is de Google Nexus Prime in volle glorie te bewonderen en wordt een kleine tour van Ice Cream Sandwich gegeven. Mobilissimo bevestigt tevens dat de uitgelekte specificaties waar Boy Genius Report gisteren mee kwam kloppen. GSMArena sprak eerder van een 8 megapixel camera, een 2.050 mAh batterij en een 1.5 GHz dual-core processor maar dat blijkt dus niet te kloppen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De voorkant lijkt wel te kloppen met de eerder uitgelekte foto van GSMArena, hoewel het linkerpijltje er iets anders uitziet. De iconen-indeling is ook licht gewijzigd en heeft nu meer weg van Honeycomb. Zo is er een homeknop, een knop terug en een knop om snel tussen applicaties te wisselen. Deze zijn allemaal virtueel. Het ontbreekt aan fysieke menuknoppen. De achterkant van de telefoon zou vergelijkbaar zijn met die van de Samsung Galaxy S II.

Op 11 oktober zal de volgende Google-telefoon worden aangekondigd op CTIA. Dan zal precies duidelijk worden hoe de Nexus Prime met Android 4.0 Ice Cream Sandwich eruit gaat zien. Het mag wel duidelijk zijn dat de volgende Nexus een flinke verbetering zal zijn ten opzichte van de huidige Google Nexus S en een geduchte concurrent zal worden van de Apple iPhone 4S.

Gelekte Google Nexus Prime foto

Bron: Mobilissimo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.