De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video gelekt van HTC Ville met Ice Cream Sandwich met HTC Sense

Redactie
1 februari 2012, 14:23
1 min leestijd
Video gelekt van HTC Ville met Ice Cream Sandwich met HTC Sense
Video gelekt van HTC Ville met Ice Cream Sandwich met HTC Sense

Een filmpje van de nog uit te komen HTC Ville is gelekt. Het toestel van HTC draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich dat is aangevuld met HTC Sense 4.0. In het filmpje is te zien hoe HTC Google’s besturingssysteem heeft aangepast met haar eigen softwarelaag. Zo komen veel basiselementen van ICS terug, maar ook bekende HTC-eigenschappen zoals het lockscreen en de grote widgets. De software lijkt nog niet helemaal klaar te zijn voor dagelijks gebruik. Menu’s laden traag ondanks de hardwarematige video-acceleratie die standaard in Ice Cream Sandwich zit ingebakken.

Volgens de geruchten zal de HTC Ville een 1,5 GHz dual-core processor krijgen met 1 GB RAM werkgeheugen. Het toestel is voorzien van een 4.3 inch scherm met een resolutie van 960×540 (qHD). De HTC Ville zou slechts 8 mm dik zijn. Onder het scherm zijn drie hardwarematige knoppen geplaatst. HTC heeft ervoor gekozen om geen gebruik te maken van de softwarematige knoppen die mogelijk zijn in Ice Cream Sandwich. Het toestel zou ook als een van de eerste Bluetooth 4.0 ondersteunen.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Ville moet een van de nieuwe toptoestellen van de Taiwanese fabrikant worden. HTC heeft aangegeven dat ze in 2012 minder nieuwe toestellen te maken en zich slechts op een aantal modellen te richten. Het is de zogenaamde Hero-strategie, een subtiele verwijzing naar de HTC Hero die lange tijd een van de beste Android-telefoons op de markt was. Hieronder zie je de HTC Ville met Ice Cream Sandwich en het nieuwe HTC Sense 4.0 in actie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu