Video: horlogemaker Android komt met eigen smartwatch

horlogemaker Android smartwatchDe Amerikaanse horlogemaker Android, niet te verwarren met Googles besturingssysteem, ontwikkelt een eigen smartwatch. Het digitale horloge komt qua functionaliteit overeen met de Galaxy Gear van Samsung en de SmartWatch 2 van Sony en kan dus, behalve de tijd weergeven, nog veel meer.

De rechthoekige smartwatch is beschikbaar in diverse kleuren en heeft een klein kleurenscherm waarmee gebruikers toegang krijgen tot een telefoon-app, contactenlijst, muziekspeler, geluidsrecorder en wereldklok. Via bluetooth wordt het apparaatje verbonden met een Android-smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Horlogemaker Android introduceert smartwatch

Horlogemaker Android maakt sinds 1991 uurwerken, maar de Android smartwatch is hun eerste product dat gekoppeld kan worden met een smartphone. Het apparaatje wordt in december uitgebracht; een adviesprijs is nog niet bekend.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.