Video HTC Desire HD lekt uit

Redactie
9 augustus 2010, 11:12
1 min leestijd
Video HTC Desire HD lekt uit

Geen vage foto meer, maar een zeer scherpe video: dit is de HTC Desire HD! De video is uitgebracht door de website 247android. De redacteuren van deze site kregen een e-mail van een anonieme bron met het filmpje als bijlage. Wij twijfelen niet aan de echtheid, omdat het toestel lijkt op de eerder uitgebrachte vage foto van de Desire HD. De HTC Desire HD, met de codenaam Ace, komt qua specificaties deels overeen met de Desire. Toch zijn er enkele verschillen, zoals een groter beeldscherm (4,3 inch) en meer intern geheugen (4 GB).

De HTC Desire HD lijkt op een kruising tussen de Desire en de EVO 4G. Op de achterkant van het toestel pronkt een redelijk grote lens met twee LED-flitsers. Waarschijnlijk is de HTC Desire HD in staat om betere foto’s te maken dan andere HTC-toestellen. Toch is het even afwachten hoe de camera in de praktijk werkt.

Lees verder na de advertentie.

HTC heeft nog geen persverklaring uitgebracht. Zo weten we nog niet of de Desire HD een AMOLED of SLCD-scherm krijgt. Het nieuwe toestel van HTC draait op Android 2.2 en ligt waarschijnlijk in oktober in de winkel.

Met dank aan Sake voor de tip.

Categorie: Fabrikanten
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's