‘Nieuwe Motorola Moto X krijgt optische beeldstabilisatie’

nieuwe Moto XDat de Motorola Moto X een opvolger krijgt, was al een tijdje bekend. Een nieuwe video toont het toestel, dat waarschijnlijk The New Moto X gaat heten, vanuit verschillende hoeken. Zowel de voor- als achterkant van de nieuwe Moto X zijn zichtbaar, waarbij vooral het Motorola-logo en de achterkant van bamboe in het oog springen. Het logo fungeert naar verluidt ook als knop om de telefoon aan en uit te zetten.

Verder wijst een buisje rondom de camerasensor erop dat de camera van de nieuwe Moto X mogelijk over optische beeldstabilisatie beschikt. De aluminium rand geeft het toestel een chique en degelijke uitstraling. Middels speciale Moto Maker-software kunnen Amerikanen de Moto X naar wens vormgeven, bijvoorbeeld met een achterkantje van bamboe, leer of denim. In Nederland en België is de software helaas nooit beschikbaar geweest.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de nieuwe Moto X

De verwachting is dat de nieuwe Moto X op 4 september wordt onthuld, samen met de Moto G2, Moto 360 en een bluetooth headset van Motorola. Het toestel zou een een 5,1 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels) krijgen en 2GB aan werkgeheugen. Verder is er 32GB opslagruimte en een 2900 mAh-accu aan boord.

Het laatste nieuws over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.