‘Nieuwe Motorola Moto X krijgt optische beeldstabilisatie’

Gijs Ettes
1 september 2014, 8:54
1 min leestijd
‘Nieuwe Motorola Moto X krijgt optische beeldstabilisatie’
nieuwe Moto X

Dat de Motorola Moto X een opvolger krijgt, was al een tijdje bekend. Een nieuwe video toont het toestel, dat waarschijnlijk The New Moto X gaat heten, vanuit verschillende hoeken. Zowel de voor- als achterkant van de nieuwe Moto X zijn zichtbaar, waarbij vooral het Motorola-logo en de achterkant van bamboe in het oog springen. Het logo fungeert naar verluidt ook als knop om de telefoon aan en uit te zetten.

Verder wijst een buisje rondom de camerasensor erop dat de camera van de nieuwe Moto X mogelijk over optische beeldstabilisatie beschikt. De aluminium rand geeft het toestel een chique en degelijke uitstraling. Middels speciale Moto Maker-software kunnen Amerikanen de Moto X naar wens vormgeven, bijvoorbeeld met een achterkantje van bamboe, leer of denim. In Nederland en België is de software helaas nooit beschikbaar geweest.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de nieuwe Moto X

De verwachting is dat de nieuwe Moto X op 4 september wordt onthuld, samen met de Moto G2, Moto 360 en een bluetooth headset van Motorola. Het toestel zou een een 5,1 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels) krijgen en 2GB aan werkgeheugen. Verder is er 32GB opslagruimte en een 2900 mAh-accu aan boord.

Moto X+1 Leaked TK Tech News Exlusive

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2014
Motorola Moto X 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu