De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Video: bekijk de interface van de Sony Xperia Z1 opvolger in actie’

Gijs Ettes
13 februari 2014, 17:52
1 min leestijd
‘Video: bekijk de interface van de Sony Xperia Z1 opvolger in actie’
Sony Xperia Z1 opvolger

In een uitgelekte video is de interface van de Xperia Z1 opvolger, die vooralsnog de codenaam Sirius draagt, voor het eerst te zien. In het filmpje, dat nog niet door Sony is geverifieerd, zien we weinig van het toestel zelf, maar krijgen we wel een indruk van hoe de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) eruit ziet op de Sony-telefoon.

Vooralsnog hebben we de Sirius omgedoopt tot de Sony Xperia Z2. Naar verwachting krijgt de Sony Xperia Z1 opvolger 3GB aan werkgeheugen en een groter 5,2 inch-ips-scherm. De huidige Xperia Z1 is voorzien van een 5 inch-tft-scherm, dat weliswaar full-hd is, maar matige kijkhoeken heeft. Ips-schermen hebben daar aanzienlijk minder last van.

Lees verder na de advertentie.

Video: Xperia Z2 interface in actie

https://www.youtube.com/watch?v=dBaC6uAU5Bo

Uit eerdere screenshots van de camera-app van de Xperia Z1 opvolger blijkt verder dat deze beschikt over 20,7 megapixels en de mogelijkheid om in 4K te filmen. De aankomende smartphone kan 1080p-video`s met maar liefst 60 frames per seconde schieten en foto`s met een 16:9-verhouding hebben een maximale resolutie van 15,5 megapixels. Daarmee is de camera van het toestel iets beter dan dat van zijn voorganger.

Het laatste nieuws over de Xperia Z2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu