Grappige video gaat in op de verbeterde speakers van The All New HTC One

Gijs Ettes
27 februari 2014, 8:02
1 min leestijd
Grappige video gaat in op de verbeterde speakers van The All New HTC One
nieuwe HTC One

Over iets minder dan een maand is het zover: dan wordt The All New HTC One (die ook wel bekendstaat als de The All New HTC One) onthuld tijdens een persevenement in Londen. We moeten helaas dus nog een aantal weken wachten op het toestel, al is er wel al het nodige uitgelekt over de nieuwe HTC One. Zo konden we al meerdere malen kennismaken met het design van het toestel, alsmede de mogelijke specificaties ervan.

In een recente video doet HTC zelf ook wat meer uit de doeken met betrekking tot The All New HTC One. Het grappige filmpje focust zich op de dubbele speakers aan de voorzijde van het toestel, die sterk zijn verbeterd ten opzichte van de speakers op voorgaande HTC-telefoons.

Lees verder na de advertentie.

http://youtu.be/D0brzd7BfM4

Specs van The All New HTC One

De hardware blijft vooralsnog onbekend van de nieuwe HTC One. Volgens eerdere berichten beschikt het toestel over een 5 inch-scherm en krijgt de smartphone een nieuwe camera. Deze camera bestaat uit twee verschillende lenzen waar achteraf mee kan worden scherpgesteld.

Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om een foto te maken en vervolgens de focus te bepalen door op het scherm te drukken. Hierdoor zou het voor de smartphone niet meer noodzakelijk zijn om eerst scherp te stellen en vervolgens een foto te schieten.

Het laatste HTC nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu