De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video: bewegende beelden laten LG G Flex design zien

Gijs Ettes
11 november 2013, 10:27
1 min leestijd
Video: bewegende beelden laten LG G Flex design zien
G Flex design

LG Nederland doet zijn best om LG’s gebogen smartphone, de G Flex, ook in Nederland uit te brengen. Vanaf komende week ligt het toestel met het flexibele scherm en de zelfreparerende achterklep in de winkels in Zuid-Korea voor een adviesprijs van omgerekend 700 euro.

In Europa is de G Flex in december verkrijgbaar; provider Orange gaat de telefoon in Frankrijk aanbieden. Dat zou het mogelijk maken de G Flex te importeren – mits Orange geen simlock op het toestel plaatst – maar als het aan LG Nederland ligt, is dat dus niet nodig.

Lees verder na de advertentie.

In onderstaande reclamevideo is het LG G Flex design nogmaals te zien. Daarnaast is ook duidelijk geworden dat bij de release een drietal accessoires beschikbaar worden: twee cases en een usb-stick (usb On-The-Go) met 16GB aanvullende opslagruimte.

De LG G Flex is LG`s eerste smartphone met een gebogen en flexibel scherm. Het 6 inch-scherm met een 720p-resolutie is voorzien van de flexibele oled-technologie en geeft het toestel een opvallend design. Het beeld is licht gebogen en het toestel is op het dunste punt 7,9 millimeter dik.

https://www.youtube.com/watch?v=sTA5D2ObE7k
G Flex design accessoires

Lees meer over de LG G Flex

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu