‘Uitgebreide video laat Nexus 5 en Android 4.4 design zien’
Gijs Ettes

Nexus 5 en Android 4.4 designOp YouTube is een video van ruim 7 minuten opgedoken die mogelijk het Nexus 5 en Android 4.4 design toont.

In het filmpje, dat zonder geluid is geplaatst, wordt eerst uitgebreid de Nexus 5 uitgelicht, waarna de maker verschillende (Franstalige) onderdelen van Android 4.4 (KitKat) doorloopt. Of de software die op het toestel draait echt is, is niet bekend. Zo duidt de naam Key Lime Pie op een vroege build van het Android-besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nexus 5 en Android 4.4 design

In de YouTube-video is het instellingenscherm van Android 4.4 te zien, waaronder onderdelen als opslagruimte en verschillende achtergronden. Daarnaast doorloopt de gebruiker het applicatieoverzicht en worden apps als Google Chrome, YouTube en Google Earth gestart.

Opvallend is dat de Android-versie de naam Key Lime Pie draagt, wat er mogelijk op duidt dat dit een vroege build van het besturingssysteem betreft. Ook lijkt de berichten-app te zijn samengevoegd met Google Hangouts.

Dat laatste lijkt het eerdere gerucht van de Google Hangouts update die sms en mms integreert, te bevestigen. Mogelijk worden vindt de Android 4.4 KitKat en Nexus 5 onthulling al morgen plaats.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.