‘Uitgebreide video laat Nexus 5 en Android 4.4 design zien’

Gijs Ettes
14 oktober 2013, 10:52
1 min leestijd
‘Uitgebreide video laat Nexus 5 en Android 4.4 design zien’
Nexus 5 en Android 4.4 design

Op YouTube is een video van ruim 7 minuten opgedoken die mogelijk het Nexus 5 en Android 4.4 design toont.

In het filmpje, dat zonder geluid is geplaatst, wordt eerst uitgebreid de Nexus 5 uitgelicht, waarna de maker verschillende (Franstalige) onderdelen van Android 4.4 (KitKat) doorloopt. Of de software die op het toestel draait echt is, is niet bekend. Zo duidt de naam Key Lime Pie op een vroege build van het Android-besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 5 en Android 4.4 design

In de YouTube-video is het instellingenscherm van Android 4.4 te zien, waaronder onderdelen als opslagruimte en verschillende achtergronden. Daarnaast doorloopt de gebruiker het applicatieoverzicht en worden apps als Google Chrome, YouTube en Google Earth gestart.

Opvallend is dat de Android-versie de naam Key Lime Pie draagt, wat er mogelijk op duidt dat dit een vroege build van het besturingssysteem betreft. Ook lijkt de berichten-app te zijn samengevoegd met Google Hangouts.

Dat laatste lijkt het eerdere gerucht van de Google Hangouts update die sms en mms integreert, te bevestigen. Mogelijk worden vindt de Android 4.4 KitKat en Nexus 5 onthulling al morgen plaats.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu