Placeholder

Afgelopen woensdag werd Honeycomb gepresenteerd op het hoofdkantoor van Google. Velen volgden de livestream via YouTube, maar anderen schakelden pas later in of waren het vergeten. Google heeft gelukkig besloten om de volledige presentatie van Android 3.0 op YouTube te plaatsen, zodat iedereen kan zien hoe goed de nieuwste versie van Android is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

En dan is er nog een andere video van de commercial van de Sony Ericsson Xperia Play. Het is een mooi reclamefilmpje geworden, wat mede komt door de aanwezigheid van onze favoriete groene robot. Vaak wordt de mascotte van Google Android langs de zijlijn gezet door fabrikanten, maar Sony Ericsson geeft de robot een prominente hoofdrol. Mooi, want hierdoor valt Android steeds meer op.

Hieronder de twee video’s. Neem er de tijd voor, want de presentatie van Honeycomb duurt een uur. Maar het is het zeker waard om te zien!

Honeycomb-presentatie

Xperia Play-commercial

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.