Vier codenamen opgedoken van mogelijke HTC-toestellen

Redactie
18 augustus 2010, 19:38
1 min leestijd
Vier codenamen opgedoken van mogelijke HTC-toestellen

Nu het HTC Launch Event in Londen nadert, duiken er steeds meer codenamen op van mogelijke HTC-toestellen. Eerder onthulden een Chinese website de specificaties van drie nieuwe toestellen: HTC Bee, Lexikon en Spark. Hoofdredacteur Scott Webster van AndroidGuys kreeg vanochtend een mail binnen met vier nieuwe codenamen: de HTC Speedy, HTC Blitz (CDMA), HTC Mecha en HTC Spade.

Op dit moment zijn er nog geen specificaties bekend. De naam ‘Speedy’ vermoedt dat het gaat om een erg snel toestel. Installeren de dames en heren van HTC een 1,5 GHz-processor in de Speedy?

Lees verder na de advertentie.

Over de HTC Bee, Lexikon en Spark weten we gelukkig al wat meer. De Bee en Lexikon zijn Android-telefoons. De Bee heeft een 3,2 inch scherm en een 528 Mhz-processor. De Lexikon moet het doen met een 3,8 inch scherm, een 800 MHz-processor en een QWERTY-toetsenbord. Wereldschokkend zijn deze twee toestellen niet. Wat wel opvallend is, is dat de HTC Spark draait op Windows 7. Dit toestel heeft een 1 GHz-processor.

Overigens is het ook mogelijk dat één van de vier codenamen door het leven gaat als de T-Mobile G2. Op de website van T-Mobile is namelijk een teaser verschenen. Binnen enkele weken wordt de nieuwe T-Mobile G2 onthult als de opvolger van de eerste Android-telefoon ooit: de T-Mobile G1. De kans is groot dat het gaat om een HTC-toestel, net zoals de G1.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: T-Mobile
Merk: HTC
Device: LG G2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's