Vierkante Motorola Flipout vanaf 11 augustus bij online winkels

motorola flipout
Mensen die steeds het nieuwste toestel willen hebben, zijn vast bekend met winkels als Expansys en Play.com. Op één of andere manier weten deze winkels toestellen vrij vroeg in het assortiment te krijgen. Zo ook de Motorola Flipout: vanaf augustus is dit toestel simlockvrij te koop bij Play.com.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De vierkante Motorola Flipout met het 2,8 inch grote scherm is vanaf 11 augustus te koop bij deze Britse webwinkel. Hij gaat £249 kosten, maar dan heb je wel een toestel waar je de aandacht mee trekt. Voor iets meer geld kun je de Flipout ook bij Clove bestellen (£258). De Flipout heeft een 700 MHz processor, draait op Android 2.1 en is voorzien van Motorola MOTOBLUR-gebruikersinterface. Door het scherm rond te draaien komt het toetsenbordje tevoorschijn. Ervaringen met het toestel zijn er nog niet, maar wie van apart houdt zal met de tekortkomingen kunnen leven. Net als bij de eerder vandaag besproken Sony Ericsson Xperia X8 is nog niet bekend of een Nederlandse operator het toestel ook gaat leveren.

Meer info: Play en Clove

motorola-flipout-android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.