ViewSonic ViewPad 10 krijgt update naar Android 2.2
Wouter Nijsen

ViewSonic-ViewPad-10-AndroidDe ViewSonic ViewPad 10 is een tablet met twee gezichten. Je kunt namelijk naar keuze opstarten in Windows 7 of in Android. Met deze dualboot-mogelijkheid zet ViewSonic de ViewPad 10 in de markt als een tablet waar je zowel zakelijk als privé alle kanten mee uit kunt. De specificaties vermelden ondermeer een 10-inch 1024×600 capacitief touchscreen, 2 GB geheugen en een 1,6 GHz Intel Atom processor. Er is een versie met Windows 7 Home die een 16GB SSD-drive aan boord heeft en een versie met Windows 7 Professional met 32GB SSD-drive. De Windows-liefhebbers zijn goed bediend met de ViewPad 10. Ben je Android-fan dan is dit tablet wellicht een kleine teleurstelling aangezien Android 1.6 niet echt meer van deze tijd is. Het heeft even geduurd, maar gelukkig realiseert ViewSonic zich dat nu ook.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Er is nu namelijk eindelijk een update naar Android 2.2 beschikbaar zodat de ViewPad 10 ook kan profiteren van de voordelen van deze Android-versie zoals bijvoorbeeld ondersteuning voor Flash. Helaas heeft ViewSonic niet voor de meest voor de hand liggende en gebruiksvriendelijke methode om de update te installeren. Er is wel een .pdf-bestand beschikbaar waarin de hele procedure stap voor stap uit de doeken wordt gedaan. Meer informatie over dit dual-boot tablet is op de website van ViewSonic te vinden.

Is de update gelukt? Laat dan even in de comments weten wat er nu beter, of juist minder goed is aan je ViewSonic ViewPad 10.

Via: Persbericht

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.