Viewsonic-ViewPad-100De nieuwe tabletcomputer van ViewSonic is onthuld op de IFA in Berlijn. De Viewsonic ViewPad 100 is een tablet met een 10-inch LED display, dat niet alleen draait op Android 1.6, maar ook op Windows 7. Wanneer een gebruiker de tablet-pc opstart, kan hij kiezen voor één van de twee besturingssystemen. De tablet heeft een resolutie van 1024 x 600.

De ViewPad 100 heeft een Intel Atom N455 1.55GHz processor met 1GB DD3 RAM geheugen en 16GB flashgeheugen aan boord. De processor is krachtiger dan de exemplaren in de Toshiba Folio 100 en Samsung Galaxy Tab. Daarnaast zorgt het flashgeheugen ervoor dat de batterij van de ViewPad lang meegaat. Is het flashgeheugen niet genoeg? Dan kun je er nog een microSD-kaart instoppen. Daar bovenop heeft de tablet-pc ook nog Bluetooth, WiFi, A-GPS, een G-sensor, twee USB 2.0 poorten, een miniVGA poort en een 1.3 megapixel webcam.

De ViewPad 100 is ideaal voor mensen die op pad gaan, vanwege het lichte gewicht en de lange batterijduur. Verder is het nog niet bekend hoeveel de tablet gaat kosten en wanneer deze uitkomt.

Via: Geeky-gadgets

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.