ViewSonic ViewPad 7X: eerste 7-inch Android-tablet met Honeycomb
Wouter Nijsen

viewsonic_ViewPad 7x_Honeycomb_Android_TabletRecent heeft ViewSonic een update naar Android 2.2 voor de ViewPad 10 beschikbaar gesteld, maar er staat meer te gebeuren. Hoewel HTC heeft aangegeven dat hun nieuwe 7-inch Android-tablet, de HTC Flyer, op termijn een update naar Honeycomb krijgt gaat ViewSonic met de bokaal naar huis voor het eerste 7-inch Android-tablet met Honeycomb. De ViewSonic ViewPad 7x komt naast de al bestaande ViewPad 7 op de markt en zal binnenkort tijdens een beurs in Taipei onthult worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De ViewSonic ViewPad 7x krijgt naast Honeycomb de beschikking over een NVIDIA Tegra 2 dual-core processor, twee camera’s, HDMI , Wifi en HSDPA+. Afgezien van het gegeven dat de ViewPad 7x slechts 380 gram weegt zijn de verdere specificaties nog onbekend. De ViewSonic ViewPad 7x zal vanaf juni leverbaar zijn. Het is nog niet duidelijk of dit 7-inch tablet ook direct in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Via: Pocket-lint

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.