Top 10 LG G4 aanbiedingen: vind de beste prijs

De LG G4 is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar in Nederland. Het nieuwe vlaggenschip van LG is verkrijgbaar vanaf 649 euro voor de versie met een plastic achterkant. Wil je het fraaie lederen achterkantje, dan betaal je 50 euro meer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vind de beste LG G4 prijs

Hieronder vind je de beste LG G4 aanbiedingen op een rijtje. Je kunt de LG G4 los kopen, maar uiteraard is het ook mogelijk om de LG G4 met abonnement aan te schaffen. In het laatste geval krijg je de smartphone gratis bij een tweejarige verbintenis van 33 euro per maand.

LG G4
8,0
Welke LG G4 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G4 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Bekijk onze LG G4 review

De afgelopen tijd hebben we de nieuwe smartphone van LG grondig getest. Onze ervaringen met het toestel lees je in de LG G4 review. Geen zin om te lezen? Check dan onze videoreview hieronder, waar we je in iets meer dan drie en een halve minuut alles vertellen wat je over de G4 moet weten.

Het laatste nieuws over LG

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.