De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Vind je sleutels terug met behulp van je Android-telefoon (en omgekeerd)

Wouter Nijsen
26 april 2011, 19:16
1 min leestijd
Vind je sleutels terug met behulp van je Android-telefoon (en omgekeerd)
Phone Halo Tag

Soms zijn er van die dagen dat je werkelijk alles vergeet mee te nemen wanneer je de deur uit gaat. Phone Halo beweert hiervoor dé oplossing te hebben in de vorm van een Bluetooth-tag en een speciale Android-app. De speciale Tag kun je bijvoorbeeld bevestigen aan je sleutelbos, aktetas of een koffer. Zodra je Android-telefoon buiten het bereik van de Tag is zal de app een waarschuwingssignaal laten horen zodat je weet dat je op het punt staat iets te vergeten waar je de tag aan bevestigd hebt. Omgekeerd werkt het overigens ook. Wanneer je de tag aan bijvoorbeeld je sleutelbos hebt vastgemaakt en je verlaat mét sleutels, maar zonder je Android-telefoon het huis dan zal de Tag een piepsignaal laten horen om je eraan te herinneren dat je je Android-telefoon bent vergeten.

Wanneer je niet reageert op het waarschuwingssignaal, dan zal de Phone Halo Android-app een email versturen met een kaartje waarop de locatie te zien is waar de verbinding tussen de Tag en de Android-telefoon verloren is gegaan zodat je weet in welke omgeving je moet zoeken.

Lees verder na de advertentie.

Phone Halo_Android
Phone Halo_Android_1

Het idee is aardig, maar mist de toevoeging van GPS-informatie zodat je echt overal je Tag weer kunt vinden. Spreekt het concept je aan dan kun je voor meer informatie terecht op de website van Phone Halo. De Phone Halo Android-app is gratis te downloaden in de Android Market. De bijbehorende Bluetooh-Tag is verkrijgbaar voor $59,95

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu