‘Screenshots opvolger HTC One tonen virtuele knoppen op het scherm’

Gijs Ettes
3 februari 2014, 7:45
1 min leestijd
‘Screenshots opvolger HTC One tonen virtuele knoppen op het scherm’
virtuele knoppen htc two

In een screenshot die is uitgelekt op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn de mogelijke virtuele navigatieknoppen van de HTC Two te zien. In tegenstelling tot het vorige vlaggenschip van HTC bevinden de HTC Two knoppen zich waarschijnlijk niet onder het scherm, naast het logo van de fabrikant, maar er net boven op het scherm. Het aankomende HTC-toestel zou daarmee wel eens de eerste smartphone van de fabrikant kunnen zijn met volledig virtuele knoppen.

Afgelopen jaar zijn er heel wat high-end smartphones verschenen met virtuele knoppen op het scherm, waaronder de LG G2 en Sony Xperia Z1. Beide toestellen bewijzen dat dit niet ten koste gaat van het gebruiksgemak en in het geval van de LG G2 is hierdoor zelfs een stuk dunnere rand rondom het scherm mogelijk. Naar verluidt heeft ook de The All New HTC One een dunne bezel en wordt het toestel compacter dan zijn voorganger, maar voorzien van hetzelfde 5 inch-scherm (1080p).

Lees verder na de advertentie.

virtuele knoppen HTC Two

Naast virtuele knoppen is de HTC Two naar verwachting voorzien van een Snapdragon 800-processor (2,26GHz) en 3GB aan werkgeheugen. Door de opening boven de cameralens die te zien is op diverse foto’s lijkt het tevens logisch dat de smartphone is voorzien van een vingerafdrukscanner.

Mogelijk is het toestel binnen een aantal maanden verkrijgbaar, maar een precieze datum en adviesprijs zijn nog niet bekend. Wij verwachten dat de HTC-telefoon verschijnt rond de release van de Galaxy S5, het aankomende vlaggenschip van Samsung. Geruchten gaan dat laatstgenoemde vanaf april in de winkels ligt.

Het laatste HTC Two nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu