VLC werkt aan Chromecast-ondersteuning voor Android en desktop-versie

vlc chromecastVLC voor Android verkeert al een geruime tijd in de bètafase. Het is de beste videospeler voor de desktop en begint een zeer volwassen videospeler voor Android te worden. De desktopversie en Android-versie worden de komende tijd een stuk beter, want Felix Paul Kühne van VLC meldt dat er ondersteuning voor de Chromecast aankomt. Ook de iOS-versie wordt van Chromecast-ondersteuning voorzien. Hierna volgen de Android- en dekstop-versie pas.

Door de VLC Chromecast-ondersteuning wordt het mogelijk om met de meest veelzijdige videospeler vanaf je dekstop of laptop lokale video’s naar de Chromecast te streamen. Er zijn al soortgelijke apps die dit kunnen. Je vindt ze in ons Chromecast apps overzicht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

VLC Chromecast

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de VLC Chromecast-ondersteuning naar videospelers wordt uitgerold.

Wil je de hdmi-stick van Google aanschaffen? Check de Chromecast kopen-pagina! Check ook 7 handige Chromecast tips waarmee je alles uit de slimme hdmi-stick haalt!

Lees ook

(via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.