Vodafone verhoogt 3G-snelheid van een tweetal abonnementen
Gijs Ettes

Vodafone 3G-snelheidVanaf april kunnen Vodafone-klanten met een Scherp- of een bel+sms+web-abonnement profiteren van een aanzienlijk hogere 3G-snelheid. De provider verhoogt de downloadsnelheid van bel+sms+web-abonnementen tot 14,4Mbit/s, waar dat voorheen nog 7,2Mbit/s was. De maximale theoretische downloadsnelheid wordt daarmee circa 1,8MB per seconde. De uploadsnelheid van de abonnementen stijgt naar 5,8Mbit/s.

Ook Vodafone-klanten met een Scherp-abonnement kunnen vanaf april sneller downloaden en uploaden. De snelheid stijgt tot 7,2Mbit/s (download) en 2,0Mbit/s (upload). Overigens geldt de hogere internetsnelheid al voor klanten die na 6 mei 2012 een dergelijk abonnement hebben afgesloten. Via de Vodafone-website kun je zien wat de upgrade precies voor jouw abonnement betekent.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De beste Vodafone aanbiedingen van dit moment

Is de nieuwe 3G-snelheid van Vodafone niet genoeg voor je? Dan heeft de provider ook diverse 4G-abonnementen beschikbaar in combinatie met een gratis en nieuw Android-toestel. Hieronder hebben we de beste Vodafone aanbiedingen voor je uitgelicht.

Het laatste nieuws over Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.