Vodafone verhoogt 3G-snelheid van een tweetal abonnementen

Gijs Ettes
7 februari 2014, 12:02
1 min leestijd
Vodafone verhoogt 3G-snelheid van een tweetal abonnementen
Vodafone 3G-snelheid

Vanaf april kunnen Vodafone-klanten met een Scherp- of een bel+sms+web-abonnement profiteren van een aanzienlijk hogere 3G-snelheid. De provider verhoogt de downloadsnelheid van bel+sms+web-abonnementen tot 14,4Mbit/s, waar dat voorheen nog 7,2Mbit/s was. De maximale theoretische downloadsnelheid wordt daarmee circa 1,8MB per seconde. De uploadsnelheid van de abonnementen stijgt naar 5,8Mbit/s.

Ook Vodafone-klanten met een Scherp-abonnement kunnen vanaf april sneller downloaden en uploaden. De snelheid stijgt tot 7,2Mbit/s (download) en 2,0Mbit/s (upload). Overigens geldt de hogere internetsnelheid al voor klanten die na 6 mei 2012 een dergelijk abonnement hebben afgesloten. Via de Vodafone-website kun je zien wat de upgrade precies voor jouw abonnement betekent.

Lees verder na de advertentie.

De beste Vodafone aanbiedingen van dit moment

Is de nieuwe 3G-snelheid van Vodafone niet genoeg voor je? Dan heeft de provider ook diverse 4G-abonnementen beschikbaar in combinatie met een gratis en nieuw Android-toestel. Hieronder hebben we de beste Vodafone aanbiedingen voor je uitgelicht.

Het laatste nieuws over Vodafone

Categorie: Providers
Spotlight: Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's