Nagenoeg landelijke dekking voor 4G-netwerk Vodafone

Vodafone 4GSinds vandaag kent het Vodafone 4G-netwerk nagenoeg landelijke dekking. In 95 procent van ons land is het sinds afgelopen nacht – toen de laatste tien 4G-masten werden aangesloten – mogelijk om gebruik te maken van Vodafone’s 4G-verbinding. De provider heeft de afgelopen maanden hard gewerkt, maar blijft ook de maanden die volgen niet stilzitten. Zo worden er optimalisaties doorgevoerd om de snelheid capaciteit, dekking en het bereik binnenshuis te verbeteren.

Ter ere van de landelijke dekking van Vodafone 4G mogen nieuwe of verlengende klanten 4G (praktische downloadsnelheid variërend tussen 10 en 25 Mbit/s) een maand onbeperkt uitproberen. Vodafone biedt een maximale theoretische 4G-snelheid van 75Mbit/s, maar deze komt praktisch uit op 25Mbit/s. In Amsterdam is 4G+, de geoptimaliseerde versie van 4G, al beschikbaar. In april 2015 volgen ruim 50 andere steden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over Vodafone 4G-netwerk

“Het landelijk dekkend aanbieden van 4G is een belangrijke mijlpaal voor Vodafone. Een modern netwerk is echter nooit af. We bieden betere 4G-ervaringen op drukbezochte plekken in Nederland via zogenaamde small cells in bijvoorbeeld bushokjes en lantaarnpalen en we zijn druk bezig met het uitrollen van 4G+, een nieuwe mobiele technologie waarbij twee verschillende 4G-frequentiebanden samensmelten in één nóg snellere dataverbinding“, aldus Vodafone CEO Rob Shuter.

Beste Android smartphones met Vodafone 4G abonnement

Het laatste nieuws over Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.