Placeholder
Redactie

My VodafoneVodafone heeft vandaag de nieuwe Android-app My Vodafone en een bijbehorende mobiele website gelanceerd. Met de app en website kunnen abonnees zien hoeveel belminuten, sms-berichten en MB’s ze deze maand nog overhebben. Het is ook mogelijk om BloX voordeelbundels te activeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


My Vodafone biedt ook voor niet-abonnees een aantal mogelijkheden: zo is het mogelijk om vanuit de app te zien welke Vodafone-winkels er bij jou in de buurt zitten. De app gebruikt hiervoor je GPS-signaal om je locatie te bepalen. Daarnaast biedt de app een overzicht van populaire Android-apps.

Abonnees van Vodafone waren tot nu toe aangewezen op Android-apps gemaakt door derden om te bekijken hoeveel MB’s, belminuten en SMS-berichten ze nog overhadden. My Vodafone is in directe samenwerking met Vodafone ontwikkeld.

Downloaden: My Vodafone (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.