Placeholder
Redactie

Vodafone brengt dit jaar twee Android-tablets uit #IFAVodafone Duitsland heeft op IFA in Berlijn bekend gemaakt dat ze dit jaar nog twee tablets op de markt zal brengen. Het gaat om een 7 en een 10 inch tablet die de naam Smart Tab zullen krijgen. Beide tablets zullen op Android 3.2 Honeycomb draaien en worden naar alle waarschijnlijkheid gemaakt door Huawei. Hoewel de tablets in eerste instantie op de Duitse markt zijn gericht, lijkt het voor de hand te liggen dat deze ook naar Nederland toe zullen komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Beide Vodafone-tablets hebben een Qualcomm 1.2 GHz dual-core processor. Ook hebben ze allebei een resolutie van 1.280×800, hoewel de Smart Tab 7 en de Smart Tab 10 allebei een ander schermgrootte hebben. Iedere tablet heeft twee camera’s, eentje van 5 megapixel aan de achterkant en eentje van 2 megapixel aan de voorkant om mee te videobellen. Daarnaast is er 1 GB aan werkgeheugen en 16 GB intern opslaggeheugen dat eventueel is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Er is HSDPA tot 14.4 Mbps mogelijk voor snel mobiel internet, maar ook via Wi-Fi is met internet verbinding te maken.

Beide tablets moeten aan het eind van november op de markt verschijnen. Details over een Nederlandse release zijn er nog niet. Daarnaast is het ook nog onduidelijk hoeveel de Smart Tab tablets van Vodafone gaan kosten. Het is niet de eerste keer dat Vodafone een ‘eigen tablet’ uitbrengt. Eerder bracht ze de Samsung Galaxy Tab 10.1v uit en ze biedt sinds kort ook al de ZTE V9 Light prepaid tablet aan.

 Vodafone Smart Tab 10

 Vodafone Smart Tab 7

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.